Zorgt voor u!

Logeerhuis/Zorghotel


Als Helpende en Verzorgende+ bied ik de mogelijkheid om zorg en/of begeleiding te bieden aan zorgvragers van alle leeftijden die tijdelijk elders verblijven.


Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u en het logeerhuis of zorghotel stellen we de zorg/begeleidingsvraag vast, en worden de zorgovereenkomst en het zorgplan opgesteld.


Hierin teken ik ook voor het nakomen van het beroepsgeheim, zodat uw privacy gewaarborgd wordt. Tevens biedt ik het logeerhuis of zorghotel de mogelijkheid mijn diensten in te huren. In dat geval tekenen we de zorgovereenkomst, en verzorg/begeleid ik de gasten volgens het bestaande zorgplan en protocollen van het logeerhuis of zorghotel.


Zo draag ik bij aan een aangenaam verblijf, waarbij ik zorg voor de persoonlijke verzorging en

begeleiding van de gasten, het verzorgen van de maaltijden, en het deelnemen aan activiteiten. Hierbij het respecteer en stimuleer ik heb tot zelfzorg.


Met mijn warme en betrokken zorg kan ik hen bijvoorbeeld na het verblijf ik het ziekenhuis helpen aan te sterken en terug te keren in hun eigen leefomgeving. Ook biedt het mantelzorgers de mogelijkheid even op adem te komen en ontspannen op vakantie te gaan.

De Elzenpasch 20 4003 CK Tiel                    Tel: 0652614440                    info@health-careforall.nl